luni, 2 noiembrie 2009

L.S.G.G. Iasi te invita la Balul Bobocilor Geografi si Geologi

„Din inima de geo” – concurs pentru studentii Facultatii de Geografie si Geologie
In perioada 6 – 12 noiembrie 2009, Flori din Strada Iasi organizeaza concursul „Din inima de geo”, special pentru studentii de la geografie-geologie, de la Cuza.
Despre ce este vorba?
1. Vii diseara, pe 5 noiembrie, la Balul Bobocilor Geografi si Geologi
2. Primesti la intrare un sarut roz, o inima roz sau o sageata roz cu un cod de intrare pe http://www.floridinstrada.ro.
3. Comanzi (in saptamana 6 – 12 noiembrie) un buchet de flori pentru iubita, prietena, mama, colega, sora, folosind codul de pe biletelul roz si obtii reduceri dupa cum ti-e norocul.
4. Agentul de livrare de la Flori din Strada face o surpriza super placuta celei dragi (poate chiar de Mihail si Gavril)
5. Vineri, pe 13 noiembrie, daca esti mai norocos ca altii, castigi bradul de craciun (neimpodobit) sau doar steaua craciunului (floare decorativa la ghiveci).
6. Castigatorii (doi la numar) vor fi anuntati blogul L.S.G.G. http://lsgg-iasi.blogspot.com
Informatii detaliate se regasesc la adresa http://www.floridinstrada.ro/blog

Flori din Strada Iasi este o florarie online cu livrare flori la domiciliu in Iasi. Buchetele de flori proaspete sunt la preturi „din strada”. Plata se face online sau prin transfer bancar. Agentul de livrare bate la usa in maxim 1h 15’ de la confirmarea platii. Gestul conteaza!





Niciun comentariu: