marți, 12 mai 2009

PARADA FESTUDIS

Dragi colegi, dupa cum probabil ati auzit, luni a avut loc parada FESTUDIS. Si noi, cei de la LIGA STUDENTILOR GEOGRAFI SI GEOLOGI, evident ca nu puteam lipsi. Asadar ne-am adunat cu mic cu mare, pe jos, cu biciclete sau cu role si am pornit prin oras cu galagie mare sa ne facem auziti.


Impodobiti cu ce am putut...adica baloane colorate, fluiere, tricourile de geograf sau geolog si cu multa pofta de strigat, am pornit din Copou, sustinand liga mult iubita.

In drumul nostru spre Palatul Culturii ne-am oprit la Casa de Cultura a Studentilor pentru sedinta foto si pentru a ne mandri fiecare cu liga lui ;)



Plini de voie buna am castigat si locul 4 la concursul de sustinere a ligilor (noi a LSGG-ului, evident) . Stam bine daca ne gandim ca nu am fost prea numerosi si ca am concurat cu destul de multe ligi sau asociatii studentesti!
LSGG, CEA MAI TARE LIGA E!!!!!!!!
Dupa acest concurs distractia a continuat fiind incantati de Geo Da Silva si de cei de la Fara Zahar.
Asadar va asteptam sa luati parte si la urmatoarele activitati din cadrul FESTUDISULUI, sa va distrati, sa va intreceti in ale culturii generale, sa cantati sau sa ascultati cum se canta,sa ii sustineti pe cei care participa la concursuri s.a :)

Distractia continua ... singura sesiune asteptata iti da ocazia sa iti incarci bateriile pentru sesiune mai putin asteptata!!! Deci...profitati, dragi studenti!!! :)

Niciun comentariu: