vineri, 22 mai 2009

Ziua Absolventului 2009



Ziua absolventului (care coincide cu ziua LSGG) este pe 17 mai.


Si in acest an Universitatea noastră, impreuna cu Universitatea de Medicina si Farmacie, Universitatea de Arte, Universitatea Tehnica si Universitatea de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara a organizat pentru studenti diverse activitati.

Asadar, in fata corpul B s-au adunat toti geografii si geologii, cei mai multi dintre participanti membri ai ligii noastre indragite.


Ziua absolventului a inceput propriu-zis la amiaza cand, la ora 16.30 in fata Universitatii s-au adunat sute de studenti pentru a participa la marş. Toţi cei prezenţi au primit câte un tricou şi o insignă imprimate cu logo-ul de anul acesta al Zilei Absolventului.

După ce fiecare şi-a luat ”cadoul”, am început a mărşălui.
Traseul parcurs a fost Universitate - Fundaţie - Bulevardul Ştefan cel Mare, unde a fost punctul de întâlnire al tuturor studenţilor şi mascotelor universităţilor participante.


În faţa Mitropoliei a fost ţinută o slujba de binecuvântare a studentilor, venita într-un moment oportun ar zice mulţi, fix înainte de sesiune.

După ce acesta s-a terminat, distractia a fost mutata în faţa Palatului Culturii, unde a cantat trupa Alternance, studentii petrecand pana la ore târzii.



Pentru cei din liga a fost o ocazie buna de a mai schimba cateva pareri la un pahar. Asadar, cativa dintre noi ne-am adunat pe terasa din Corso, pentru a ne mai descreti fruntile inainte de sesiune.

Niciun comentariu: